Nevihtoisk

Od leta 1997 d o danes je arhiviranih že več kot 10 milijonov zapisov o strelah na območju Slovenije. Z Nevihtoisk storitvijo pridobimo podatek o nevihtnih dneh v izbranem časovnem obdobju v okolici izbrane hišne številke. Za izračun nevihtnih dni se uporabljajo strele med oblaki in strele med oblakom in zemljo. 

Spletna aplikacija Nevihtoisk je namenjena uporabnikom, ki potrebujejo informacijo o nevihtnih dneh na določenem geografskem območju v določenem časovnem okviru. Kot rezultat Nevihtoisk storitve uporabnik prejme poročilo, na katerem so navedeni dnevi, na katere je bila prisotna nevihta s strelami. Za poročilo se uporabljajo strele med oblakom in zemljo ter strele med oblaki.

Nevihtoisk poročilo je namenjeno vsem uporabnikom in ga lahko naročite preko spodnjega obrazca. Eno poročilo vsebuje en naslov oziroma hišno številko in podatke nevihtnih dneh na 4,5km območju okoli izbrane lokacije za časovno obdobje do desetih dni. Cena poročila je 50€+DDV. Če potrebujete poročilo za daljše časovno obdobje, se združi več Nevihtoisk poročil.

Naročilo Nevihtoisk poročila preko obrazca:

  1. Vpišite podatke o naročniku poročila (če je naročnik podjetje v sporočilu napišite še ID za DDV)

  2. Izberete časovno obdobje za katerega želite prejeti Nevihtoisk poročilo

  3. Vnesite lokacijo za poizvedbo (naslov ali pa GPS koordinata)

  4. Naročeno poročilo boste prejeli najkasneje v treh delovnih dneh.    

Naročilo Nevihtoisk poročila

Podatki o naročniku
Datum za poizvedbo
Naslov lokacije za poizvedbo
GPS koordinate lokacije za poizvedbo
Sporočilo
captcha