Streloisk

Od leta 1997 do danes je arhiviranih že več kot 10 milijonov zapisov o strelah na območju Slovenije. Program Streloisk prikaže položaj strel v izbranem časovnem obdobju v okolici izbrane hišne številke Program centrira zemljevid na lokacijo izbranega objekta in izriše položaje okoliških udarov strel. 

Spletna aplikacija Streloisk je namenjena uporabnikom, ki jih zanima informacija o intenzivnosti atmosferskih razelektritev na določenem geografskem območju v določenem časovnem okviru. Aplikacija je zelo uporabna za zavarovalnice pri raziskovanju upravičenosti škodnega zahtevka zaradi udara strel. 

Potek uporabe za naročnike aplikacije Streloisk:

  1. Vnesete podatke o škodnem primeru (ID, ime in priimek zavarovanca)
  2. Izberete naslov zavarovanca
  3. Izberete časovno obdobje nastanka škodnega zahtevka
  4. Streloisk izriše zemljevid s položajem strel za izbrano obdobje 
  5. Streloisk sestavi poročilo o rezultatih v formatu PDF


Poročila Streloisk izdelujemo tudi po naročilu. Eno poročilo vsebuje en naslov oziroma hišno številko in podatke o intenzivnosti atmosferskih razelektritev na 4,5km območju okoli izbrane lokacije za časovno obdobje do treh dni. Cena poročila je 50€+DDV. Če potrebujete poročilo za več kot tri dni, združimo več Streloisk poročil. Za naročilo prosimo izpolnite spodnji obrazec. in poročilo vam bomo posredovali v treh dneh po prejemu plačila.

Naročilo Streloisk poročila

Podatki o naročniku
Datum za poizvedbo
Naslov lokacije za poizvedbo
GPS koordinate lokacije za poizvedbo
Sporočilo
captcha